Online & Offline adverteren

[seopress_breadcrumbs]

Is je organisch bereik te beperkt? Door het inzetten van advertenties bereik je de doelgroep die je in gedachten hebt. Je kunt je doelgroep volledig uitwerken door het instellen van specifieke regio’s, interesses, leeftijden, en nog veel meer. We bedenken de campagnes en werken ze uit op maat. ​

Online, maar ook offline adverteren

Online adverteren | Bereik jouw online doelgroep

Online adverteren kan op verschillende manieren. Voor sommigen lijkt het vanzelfsprekend om gewoonweg Facebook in te zetten. Maar ook Google Adwords, Pinterest, Instagram, Linked in, en nog meer kanalen zijn belangrijk om jouw online doelgroep naar je website te leiden. 

Online advertising geeft je de mogelijkheid om zeer doelgericht bezoekers aan te spreken. Je kunt een doelgroep samenstellen aan de hand van interesses, leeftijd, locatie, gezinssamenstelling, .. Wil je graag nieuw personeel aanwerven? Ook dat regelen wij voor jou, via advertenties.

Offline adverteren | Denk ook aan je offline doelgroep

Offline adverteren wordt vaak vergeten in deze tijd. We gaan er snel vanuit dat iedereen online te vinden is, maar niets is minder waar. Tegenwoordig is inderdaad 70% van je doelgroep online op zoek naar jouw bedrijf. Maar wat dacht je ervan om spontaan in iemand zijn gedachte op te komen bij het lezen van een tijdschrift in de wachtzaal, of door het passeren van een bushokje? 

Voordelen van advertising

Marketing Header Vector

Je offline doelgroep persoonlijk aanspreken?

Dat kan! Uiteraard moet je jezelf altijd kunnen voorstellen, op een professionele manier. Geef een visitekaartje mee aan je potentiële klant, zo heeft hij meteen al je gegevens. 

Organiseer je een evenement? Hang dan affiches uit in de buurt, of zorg voor een team van studenten die voor je gaan flyeren in de stad. 

Ook in het offline verhaal kan NewFront je verderhelpen. Contacteer ons met al je vragen.

 

Marketing Socialplanning

Ik wil hulp bij het inzetten van adverteren!