Social media beheer

[seopress_breadcrumbs]

Sociale media, een ideaal tijdverdrijf op je vrije momenten. Maar het wordt pas echt leuk als je er klanten mee kan scoren. Heb je het te druk met je zaak om je met sociale media bezig te houden, of ben je nu eenmaal gewoon niet technisch aangelegd?

Goed nieuws! Vanaf nu kan je je sociale media uitbesteden aan NewFront. Wij zorgen ervoor dat je wekelijks actief bent op Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Google Mijn Bedrijf.

Hoe werkt het?

Opzetten van bedrijfspagina’s | De eerste stap naar sociale media.

Je beseft dat online zijn op sociale media steeds belangrijker word, maar je weet niet hoe je een pagina moet aanmaken? NewFront maakt bedrijfspagina’s die de aandacht trekken. Hierbij zorgen we voor een gepaste profielfoto, omslagfoto en de volledige indeling van de pagina.

Beheren van bedrijfspagina’s | Engageer met je doelgroep en monitor de reacties.

We starten met het ontwerpen van een content plan. Hierin staat duidelijk wat we gaan posten, en wanneer.
Telkens bedenken wat je moet posten is een uitdaging, maar met onze maandelijkse contentplanning blijven je sociale media kanalen actief. De ideale manier dus om de voordelen van sociale media te benutten, zonder er zelf je (misschien wel zeldzame) vrije tijd voor op te offeren.
Na een gezamenlijke brainstorm sessie ontwerpen we maandelijks een gepersonaliseerde content planning met social media updates en gepaste afbeeldingen. We zorgen ervoor dat je tijdens de opmaak van deze planning van thuis uit kan meekijken, zo is feedback geven natuurlijk heel gemakkelijk.
Posts worden altijd ontworpen in het juiste formaat, zodat deze mooi zichtbaar zijn op elk toestel en elk social media kanaal.
Na goedkeuring van het content plan maken we de posts klaar voor lancering. Je hebt hier dus zelf geen werk aan, de posts zullen automatisch op je social mediakanalen verschijnen. Engageer mensen: Sociale media heeft tijd nodig, het opbouwen van een netwerk gebeurt vaak organisch. We gaan in dialoog met de bezoekers van je pagina, en binden ze zo aan je merk. Niemand zal weten dat jij het niet bent 😉.

Waarom sociale media uitbesteden?

Marketing Header Vector

Waarom sociale media inzetten?

Marketing Socialplanning

Ik wil hulp bij het inzetten van sociale media!