Wat is de meerwaarde van een website?

Een website is geen wondermiddel om jouw zaak succesvol te maken, het is eerder een werkinstrument. Je website hoort een tool te zijn om nieuwe klanten aan te trekken en prospecten te overtuigen van jouw expertise en de zaken waarvoor je staat.

Een facebookpagina kan een alternatief zijn, maar klanten gebruiken nog steeds vooral zoekmachines als google wanneer ze meer informatie willen vinden.

Onze websites worden gebouwd om snel vindbaar te zijn en om deze informatie zo goed mogelijk over te brengen.

Hoe laat ik mijn website bouwen?

Eerst maken we een afspraak om eens kennis te maken op locatie of via videocall. Op die manier leren we elkaars werkwijze en behoeften kennen, zodat we een goed zicht krijgen op het project. Tijdens deze meeting overlopen we de hele procedure van A tot Z. Voor je het weet is je nieuwe website gelanceerd en klaar voor de buitenwereld.

Het project in kaart brengen

We overlopen alles tot in detail om er zeker van te zijn dat we een duidelijk beeld kunnen vormen van uw toekomstige website.
website debriefing

Design & ontwikkeling

Ons favoriete onderdeel, er wordt gebrainstormd, digitaal geschetst, koffie gedronken en volop gewerkt aan jouw project.
website ontwikkeling

Voorstelling & lancering

We laten je het project zien en passen eventuele opmerkingen toe. Hierna controleren we alles zorgvuldig zodat de lancering van je nieuwe website probleemloos verloopt.
website presentatie

Optimaal voor elk toestel.

We overlopen alles tot in detail om er zeker van te zijn dat we een duidelijk beeld kunnen vormen van uw toekomstige website.
NewFront is een webbureau, gelegen in de Kempense gemeente Westerlo. Geen enkele website is gratis, maar door middel van een efficiënte en moderne aanpak kunnen we de kosten beperken. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons
© 2023 NewFront. Alle rechten voorbehouden