Webshops

Een webshop laten maken

Een webshop maken is nog net iets ingewikkelder dan een website. De ontwikkeling vergt meer voorbereiding en tijd. Veel vragen moeten beantwoord worden, zoals de manier van verzending, betaalmogelijkheden, product categorieën, type producten of zelfs producten met een vervaldatum.

Een webshop goedkoop zelf maken kan tegenwoordig, net zoals dit kan bij websites. Maar dit is meestal geen goed idee, laat staan of je er de tijd en technische kennis voor hebt. Wat als je klaar denkt te zijn en er uiteindelijk een onmisbare instelling ontbreekt? Of je wilt je webshop uitbreiden maar het gaat niet omdat je goedkope toepassing te beperkt is? Wat wij bij NewFront concreet voor je doen, is het bouwen van een technisch sterke webshop tegen de meest competitieve prijs, met alle opties en uitbreidingsmogelijkheden die je je kan inbeelden.

We leren je ook nog enkele marketingtechnieken, zoals het gebruik van kortingscodes en het aanpassen van verzendingskosten.

Responsive webshop

Meer dan 50% van de bezoekers doen dit via smartphone, het is dus letterlijk omzet verliezen als je webshop niet optimaal bekeken kan worden op kleine toestellen zoals een smartphone of tablet. Bij NewFront zijn alle websites en webshops volledig responsive.

Zoekrobots zijn welkom

Wat ben je met een webshop die niemand kan vinden? We zorgen ervoor dat de webshop technisch gezien goed geïndexeerd wordt door zoekrobots als google. Buiten gewone bezoekersanalyses zijn ook e-commerce analyses beschikbaar.

Betaalbaar onderhoudscontract

Een webshop is net als je auto, helaas komt de tijd dat deze verouderd is. Bij een webshop is het heel belangrijk dat er geregeld onderhoud gebeurd, ten slotte ontvang je adres- en betaalgegevens van je klanten.

E-commerce opleiding

E-commerce is booming, maar het lukt allemaal niet vanzelf. NewFront leidt al haar klanten volledig op, zodat ze hun webshop comfortabel kunnen beheren. Producten toevoegen, prijzen aanpassen, kortingscodes aanmaken, bestellingen afwerken, voorraad aanpassen, …

Van al deze stappen worden handleidingen geschreven en zelfs video opnames gemaakt. Als je iets vergeten bent kan je dus snel terug opzoeken welke stappen je moet doorlopen. We maken het je natuurlijk graag zo makkelijk mogelijk.

Een betaalbare, professionele webshop laat je maken bij NewFront

Contacteer ons voor al je vragen, we zijn ervan overtuigd dat we een passend antwoord hebben op elk probleem.